Про що мультфільм "Черепашки ніндзя"

«Черепашки ніндзя» - шанувальникам мультяшних бойовиків доведеться знову зустрітися з командою відважних черепашок-ніндзя. На відміну від попередніх мальованих анімаційних стрічок тут образи персонажів створювалися за допомогою комп'ютерної графіки. Від цього фільм вийшов ще яскравішим і насиченішим.
Холоднокровний Леонардо, як і раніше, не розлучається з синьою пов'язкою та двома довгими мечами-катана. Запальний Рафаель віддає перевагу червоним кольорам і при кожній нагоді пускає в хід гострі саї. Веселун Мікеланджело заряджає друзів своїм оптимізмом, займається спортом, як зброю використовує нунчаки. Серйозний і розважливий Донателло носить фіолетову маску і не випускає з рук посох Бо.
Здобувши перемогу над лиходієм Шредером, герої влилися у мирне життя. Леонардо вирішив здійснити вояж Південною Америкою, а товаришам, що залишилися у Нью-Йорку, довелося освоювати далекі від військового мистецтва професії. Повернувшись із подорожі, лідер черепашиного братства дізнається дуже неприємну новину. Над містом нависла небезпека, що загрожує поширитися по всьому світу.
Максиміліану Вінтерсу спала на думку погана ідея створити загін кам'яних монстрів, які знищують усе живе. Леонардо повинен якнайшвидше розшукати членів своєї команди, щоб розпочати бій із чудовиськами.
Підтримати хоробрих ніндзя мудрою порадою готовий наставник Сплінтер. Але чи вдасться черепашкам впоратися з цим надважким завданням? Перевага сил явно не на їхньому боці.
Перший кадр з мультфільму Черепашки ніндзя Другий кадр з мультфільму Черепашки ніндзя Третій кадр з мультфільму Черепашки ніндзя П'ятий кадр з мультфільму Черепашки ніндзя

Дивитися онлайн "Черепашки ніндзя" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Черепашки ніндзя