Спочатку була Людина

Il était une fois... l'homme / Once Upon a Time... Man
Спочатку була Людина
1 сезон
26 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Спочатку була Людина"

«Спочатку була Людина» - пізнавальний, пригодницько-фантастичний багатосерійний мультик. Він розповість про розвиток Землі і всього людства з моменту свого зародження. Дуже цікавий мультиплікаційний серіал, рекомендуємо всім!
Мультик вийшов в 1978 році. Над ним працювали аніматори з Франції. Режисером став Альбер Барель. Тривалість однієї серії: двадцять шість хвилин.
Отже, наші глядачі разом з вінцем природи - Людиною - здійснять дивовижну подорож в найнеймовірніші місця і часи на Землі. Ви побачите всі основні історичні етапи, еволюцію. Дізнаєтеся, як з'явилося те, без чого ми не уявляємо свого існування - сім'я.
На глядачів чекають такі і багато інших серії: «Інтро», «І виникла Земля», «Неандертальці», «Кроманьйонець», «Родючі землі», «Перші імперії», «Пори Перикла», «Римська імперія», «Ісламські завоювання» .
Перший кадр з мультфільму Спочатку була Людина Другий кадр з мультфільму Спочатку була Людина Третій кадр з мультфільму Спочатку була Людина Четвертий кадр з мультфільму Спочатку була Людина П'ятий кадр з мультфільму Спочатку була Людина Шостий кадр з мультфільму Спочатку була Людина

Дивитися онлайн "Спочатку була Людина" українською мовою

Усі частини мультфільму "Спочатку була Людина":

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Спочатку була Людина