Таємниця щурів

The Secret of NIMH
Таємниця щурів
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Таємниця щурів"

"Таємниця щурів" - Чудова сімейна казка розповість історію про сміливу дорослу мишку, яка заради безпеки своїх діток готова здійснити будь-які подвиги.
У центрі сюжету знаходиться польова мишка-мама – місіс Брісбі. Вона – вдова, яка виховує чудових дітей. Живе героїня у маєтку у злісного фермера, який планує незабаром перерити всю земельну ділянку на тракторі, тим самим знищивши будиночок гризунів.
Брісбі побоюється жахливого трактора, тому вирішує перевезти своїх малюків у безпечне та тихе містечко. Проте здійснити свою ідею польовій мишці буде непросто, оскільки її син на ім'я Тімоті хворий і його заборонено турбувати.
Сміливий гризун вирушає до мудрого Філіна, щоб попросити в нього пораду, як їй урятувати своє чадо. Птах радить їй звернутися за допомогою до ерудованих щурів, що втекли з лабораторії. Вони проживають у кущах троянд, і у них навіть є ліфт та електрика.
Звірятко вирушає в дорогу до таємничих незнайомців. Там вона зустрічає ворона на ім'я Джастін, який є приятелем щурів, і він із задоволенням допоможе новій знайомій уберегти її сім'ю від неминучої небезпеки. Ворон стає для неї справжнім другом, а щури – вірними помічниками.
Перший кадр з мультфільму Таємниця щурів Другий кадр з мультфільму Таємниця щурів Третій кадр з мультфільму Таємниця щурів Четвертий кадр з мультфільму Таємниця щурів П'ятий кадр з мультфільму Таємниця щурів Шостий кадр з мультфільму Таємниця щурів

Дивитися онлайн "Таємниця щурів" українською мовою

Усі частини мультфільму "Таємниця щурів":

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Таємниця щурів