Клуб Вінкс. Школа чарівниць

Winx Club
Клуб Вінкс. Школа чарівниць
7 сезон
26 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Клуб Вінкс. Школа чарівниць"

Головна героїня мультфільму «Клуб Вінкс – Школа чарівниць» - дівчина на ім'я Блум, яка живе на Землі, і, сама того не підозрюючи, є справжнісінькою принцесою королівства розташованого на планеті Доміно. Якось вона несподівано для себе дізнається, що є феєю, і що існує світ під назвою Магікс, який населяють феї та безліч інших чарівних істот.
Потрапивши у чарівний світ і відвідавши школу для фей Алфея, Блум вирішує залишитися. Незабаром вона обзаводиться вірними подругами в особі чотирьох фей – Стелли, Флори, Музи та Техни, разом із якими вони створюють Клуб Вінкс. Дівчата зовсім не схожі одна на одну, і кожна з них має свої власні пристрасті та захоплення: Техна добре розуміється на електроніці; Флора дуже любить рослини; Муза – справжнісінька меломанка, Стелла - наслідна принцеса планети Солярія, а Блум просто лідер усієї цієї компанії. Спочатку Клуб Вінкс створювався феями як такий собі знак вічної дружби та допомоги, але згодом усе змінилося, і він став єдиною надією на порятунок світу від зла.
Перший кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць Другий кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць Третій кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць Четвертий кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць П'ятий кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць Шостий кадр з мультфільму Клуб Вінкс. Школа чарівниць

Дивитися онлайн "Клуб Вінкс. Школа чарівниць" українською мовою

Усі частини мультфільму "Клуб Вінкс. Школа чарівниць":

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Клуб Вінкс. Школа чарівниць