Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки

Kung Fu Panda: Secrets of the Furious Five
Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки"

«Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки» - сюжет барвистого та яскравого мультфільму розгортається навколо дивовижних персонажів – панди на ім'я По, Тигриці, Мавпи, Богомола, Журавля та Гадюки. Усі вони є майстрами бойових мистецтв. Однак, щоб стати гідними воїнами, вони пройшли довгий і важкий шлях, починаючи позбуватися своїх шкідливих звичок і недоліків ще в ранньому дитинстві.
У минулому Богомол був дуже непосидючим і надмірно емоційним учнем, який приймав поспішні рішення. Але коли він опинився в клітці, йому вдалося навчитися керувати собою.
Смілива Тигриця росла без батьків. Хижачку всі побоювалися, тому тримали її в окремій кімнаті, щоб вона не завдала нікому шкоди. Їй також вдалося стати на шлях істинний і навчитися контролювати себе.
У дитинстві Журавель був закомплексованою і не впевненою в собі дитиною, але згодом він знайшов у собі сили і подолав свої комплекси.
У юності Мавпа поводився жахливо: він не відчував співчуття до інших тварин, тому завдавав їм болю. На щастя, школа бойових мистецтв навчила героя виявляти співчуття до інших.
А у Гадюки з народження не було отруйних іклів, але вона не стала сумувати з цього приводу, а навпаки, навчилася протистояти недоброзичливцям, виявляючи свою відвагу та силу.
Перший кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки Другий кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки Третій кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки Четвертий кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки П'ятий кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки Шостий кадр з мультфільму Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки

Дивитися онлайн "Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки" українською мовою

Усі частини мультфільму "Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки":

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Кунг-фу Панда. Секрети шаленої п'ятірки