Про що мультфільм "Бетмен: Лицар Ґотема"

Сюжет анімаційного фільму «Бетмен: Лицар Готема» є шістьма пов'язаними між собою історіями про пригоди супергероя Бетмена. Дії розгортаються між фільмами «Бетмен: Початок» та «Темний лицар». Бетмен стоїть на варті порядку улюбленого міста, ведучи боротьбу з криміналом та різними лиходіями.
Йому належить очистити Готем від мафіозних угруповань, жорстока сутичка зі старими ворогами, боротьба з небезпечним найманим кілером, який має намір позбутися не тільки поліцейського Джеймса Гордона, а й самого лицаря Готема. Поки Брюс Вейн залишається в тіні свого супергероя, переживаючи складний період свого становлення, місцеві жителі наділяють Бетмена все новими надлюдськими здібностями, які не завжди позитивно впливають на репутацію Темного лицаря.
Роботу над короткометражками, що увійшли до сюжету мультфільму «Бетмен: Лицар Готэма», провели шість японських аніматорів, які по-різному представили бачення супергероя та його пригоди, вирізняючись стилем, малюванням та спрямованістю епізоду.
Перший кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема Другий кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема Третій кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема Четвертий кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема П'ятий кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема Шостий кадр з мультфільму Бетмен: Лицар Ґотема

Дивитися онлайн "Бетмен: Лицар Ґотема" українською мовою

Усі частини мультфільму "Бетмен: Лицар Ґотема":

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Бетмен: Лицар Ґотема