Доктор Джекілл і містер Хайд

Dr. Jekyll and Mr. Hyde
Доктор Джекілл і містер Хайд
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Доктор Джекілл і містер Хайд"

Художній фільм «Доктор Джекілл та містер Хайд» знято за мотивами повісті Роберта Льюїса Стівенсона «Дивна історія доктора Джекіла та містера Хайда». У сюжеті фільму до молодого адвоката Клер Вітона звертається таємничий і дуже дивний учений Генрі Джекілл, який просить представляти його інтереси в суді за звинуваченням у кількох вбивствах. Незадовго до цього доктор Джекілл проводив експерименти і не маючи піддослідного кролика все випробовував на собі.
Одного разу експеримент виходить з-під контролю, випускаючи з надр підсвідомості негативне "Я" доктора Джекілла, яке в сто разів гірше. Це негативне "Я" представляється, як містер Едвард Хайд. Він пускається в усі тяжкі гріхи, робить неприємні та жахливі вчинки, а також скоює серію жорстоких вбивств, в яких звинувачують доктора Джекілла. Вислухавши історію доктора Джекілла, Клер розуміє, що перед нею просто божевільний і намагається позбутися дивного типа, але така справа інтригує.
Перший кадр з фільму Доктор Джекілл і містер Хайд П'ятий кадр з фільму Доктор Джекілл і містер Хайд Шостий кадр з фільму Доктор Джекілл і містер Хайд

Дивитися онлайн "Доктор Джекілл і містер Хайд" українською мовою

Усі частини фільму "Доктор Джекілл і містер Хайд":

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Доктор Джекілл і містер Хайд