Рука, що гойдає колиску

The Hand that Rocks the Cradle
Рука, що гойдає колиску
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Рука, що гойдає колиску"

Ніхто вже й не зможе зрозуміти, чи був насправді винний один із героїв у сексуальних домаганнях до пацієнток, чи дівчата вигадали ці звинувачення з якихось своїх спонукань. Судова справа забрала у чоловіка буквально все: репутація назавжди зіпсована, а кохана дружина, яка до того ж виношує дитину, розчаровується в тобі. У результаті обвинувачений покінчив життя самогубством.
Пейтон не змогла витерпіти подібного горя, пережитий стрес позначився на стані малюка. В результаті випробуваного шоку після невдалих пологів на світ з'являється мертва дитина. Здається, що й для Пейтон немає іншого виходу, крім як накласти на себе руки, але дівчина бере себе в руки і вирішує підігріти спрагу до життя прагненням з'ясувати правду і, по можливості, помститися винуватцям її нещасть. Головна героїня влаштовується на роботу доглядальницею до однієї з жінок, які висунули проти її чоловіка позов, і тепер вона зможе зрозуміти, чи існував факт зазіхань насправді, чи всі жертви вигадали.
Перший кадр з фільму Рука, що гойдає колиску Другий кадр з фільму Рука, що гойдає колиску Третій кадр з фільму Рука, що гойдає колиску

Дивитися онлайн "Рука, що гойдає колиску" українською мовою

Усі частини фільму "Рука, що гойдає колиску":

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Рука, що гойдає колиску