Короткий термін 12

Short Term 12
Короткий термін 12
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Короткий термін 12"

У Сполучених Штатах з великою увагою ставляться до виховання важких підлітків, занесених до групи ризику і страждають на різні психологічні розлади. Існують навіть спеціальні центри, в які на деякий час поміщають таких дітей, щоб ті, під ретельним наглядом дорослих, могли пройти там курс реабілітації. Саме до однієї з таких установ влаштовується працювати головна героїня фільму молода дівчина Грейс разом зі своїми друзями.
Одного разу з новою групою до центру прибуває дівчинка-тінейджер на ім'я Джейден, яка має дуже поганий і бунтарський характер. Своєю поведінкою вона привертає увагу героїні, і недарма, адже та бачить у ній саму себе лише десятирічну давність. Спілкування з новою підопічною змушує Грейс вдаватися у болючі спогади, і знову їх переживати.
Перший кадр з фільму Короткий термін 12 Другий кадр з фільму Короткий термін 12 Третій кадр з фільму Короткий термін 12 Четвертий кадр з фільму Короткий термін 12 П'ятий кадр з фільму Короткий термін 12 Шостий кадр з фільму Короткий термін 12

Дивитися онлайн "Короткий термін 12" українською мовою

Усі частини фільму "Короткий термін 12":

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Короткий термін 12