Війна світів

The War of the Worlds
Війна світів
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Війна світів"

50-ті роки минулого століття. Каліфорнія. Жителі містечка Лінда Роза бачать падіння метеорита. Місцева влада просить фізика та астронома Клейтона Форрестера оглянути небесне тіло. Він встановлює, що об'єкт порожнистий і залишає радіоактивний слід. Розібратися з природою "метеорита" ніхто не встигає: він виявляється кораблем агресивно налаштованих прибульців. Марсіани виснажили ресурси своєї планети і попрямували на Землю.
Загарбників багато, і вони є невразливими для людської зброї. Смертоносні промені винищують органічні форми життя за секунду. Люди в паніці біжать, хоча втікати від прибульців нікуди: їхня атака поширюється на весь світ.
Ядерна бомба, скинута на марсіан, не завдає їм жодної шкоди. Зібрані зразки їх тканин та технологій ще не доставили вченим. Електрика відрубується, а техніка з металу перестає нормально працювати, оскільки аномально намагнічується. Людей від вимирання врятує лише диво.
Перший кадр з фільму Війна світів Другий кадр з фільму Війна світів Четвертий кадр з фільму Війна світів П'ятий кадр з фільму Війна світів Шостий кадр з фільму Війна світів

Дивитися онлайн "Війна світів" українською мовою

Усі частини фільму "Війна світів":

1953 рік
0
Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Війна світів