Про що фільм "Сабріна"

Мелодрама з елементами комедії «Сабріна» розповідає про кохання двох людей із різних соціальних верств. Це історія симпатичної дівчини, яка виросла у розкішному особняку на околиці Нью-Йорка, але вона далеко не господиня цієї садиби. Сабріна - дочка місцевого водія, що працює в багатій родині. Дівчина без пам'яті закохана в одного зі спадкоємців високоповажного голови будинку, привабливого серцеїда Девіда. Батько Сабріни стурбований її безнадійним захопленням та вирішує відправити дівчину за кордон на навчання. Так, юна героїня вирушає до Франції, щоб стати професійним кулінаром. Через кілька років Сабріна повертається витонченою освіченою панночкою, здатною підкорити будь-яке серце. Але хоча сама дівчина дуже змінилася, її почуття залишилися колишніми. І колишній ловелас Девід дивиться на неї новими очима.
Картина Біллі Вайлдера, яка отримала шість номінацій на «Оскар», зібрала справді чудовий акторський склад. У гарний дует об'єдналися такі зірки, як гамфрі Богарт і красуня Одрі Хепберн.
Перший кадр з фільму Сабріна Другий кадр з фільму Сабріна Третій кадр з фільму Сабріна Четвертий кадр з фільму Сабріна П'ятий кадр з фільму Сабріна Шостий кадр з фільму Сабріна

Дивитися онлайн "Сабріна" українською мовою

Усі частини фільму "Сабріна":

1954 рік
0
1995 рік
0
Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Сабріна