Страшні історії

Tales of Terror
Страшні історії
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Страшні історії"

Фільм складається із трьох історій.
Перша розповідає про затворника-аристократа, який втратив інтерес до життя після смерті під час пологів коханої дружини Морелли. І ось до нього приїжджає зовсім доросла дочка, яку він вигнав із дому з ненависті. Проте єднанню батька та дочки може завадити примара Морелли, яка прагне помсти.
Героєм другої новели є Монтрезор, який витрачає всі сімейні заощадження на вино та розваги. Якось він приводить додому випадкового знайомого - витонченого дегустатора вин Фортунато Лукрезі, який одразу заглядається на симпатичну дружину Монтрезора. Тепер дружина все частіше забезпечує останнього грошима, щоб у його відсутність розважатися з коханцем, але їх роману не судилося продовжитися довго.
Третя розповідь - про смертельно хворого Вольдемара, який погодився віддати своє тіло під псевдонауковий експеримент хитрого гіпнотизера. Останній лише мріє про прекрасну дружину Вальдемара і готовий піти на злочин заради здійснення своїх підступних задумів.
Перший кадр з фільму Страшні історії Другий кадр з фільму Страшні історії Третій кадр з фільму Страшні історії Четвертий кадр з фільму Страшні історії

Дивитися онлайн "Страшні історії" українською мовою

Усі частини фільму "Страшні історії":

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Страшні історії