Лютер: Сонце на спаді

Luther: The Fallen Sun
Лютер: Сонце на спаді
Оцініть фільм
(2 голоса)
10

Про що фільм "Лютер: Сонце на спаді"

Фільм «Лютер: Сонце на спаді» починається з того, що психопат на ім'я Робі шантажує людей тим, що знаходить про них інформацію в Інтернеті, змушуючи їх робити те, що він хоче. З усіма своїми жертвами він чинить дуже жорстоко. Але цього мало. Деяких з нещасних Робі змушує накласти на себе руки, інших жорстоко вбиває сам. У цьому його суть.

Джон Лютер розслідує справу про викраденого молодого чоловіка і, таким чином, стає мішенню вбивці, який налаштовує своїх людей на дискредитацію поліцейського, відправляючи його до в'язниці.

Але головний герой фільму «Лютер: Сонце на спаді» пробув там недовго. Тому що йому спало на думку вистежити вбивцю. Скільки б це не коштувало йому, він боротиметься і обов'язково помститься за себе та всіх, хто постраждав від рук Робі.
Перший кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді Другий кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді Третій кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді Четвертий кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді П'ятий кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді Шостий кадр з фільму Лютер: Сонце на спаді

Дивитися онлайн "Лютер: Сонце на спаді" українською мовою

Усі частини фільму "Лютер: Сонце на спаді":

2010 рік
0
Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Лютер: Сонце на спаді