У час, коли плачуть цикади: Подяка

Higurashi no Naku Koro ni Rei
У час, коли плачуть цикади: Подяка
1 сезон
5 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "У час, коли плачуть цикади: Подяка"

Вічно Кейчі потрапляє в безглузді ситуації: то в Хінамідзаві божевільних зустрічає, то дівчинку з сокирою зупиняє. Ось і цього разу, він тільки-но зібрався поплавати з Рюку та її подружками в басейні, як виявив, що забув удома плавки. На щастя, поблизу опинився якийсь дивний незнайомець, який запропонував купити Плавки Долі, які роблять свого власника чарівним для протилежної статі. Потрібно лише написати ім'я коханої. Але біда — незнайомець все переплутав, і з нещасливого випадку Кейчі вписав себе. Тепер бути парубкові нарцисом, якщо з нього ніхто не зніме плавки.
Зрозуміло, комедія не може закінчитися погано і незабаром ми дізнаємося, що таємничий незнайомець — дядько Самадзакі, він встигає попередити дівчаток про катастрофу, що загрожує, ну а далі в справу вступають відчайдушні красуні, які не дозволять своєму другові проводити години за самолюбуванням. У підкріплення вони беруть Такану-сама (небезпечну, але страшенно привабливу світську левицю), сестричку Самадзакі, шалену мисливцю за карі, підводний спецназ і загін хлопчиків, що перезбудилися. Не бути тобі Кейчі нарцисом, якщо, звичайно, ти взагалі живим залишишся.
Перший кадр з аніме У час, коли плачуть цикади: Подяка Другий кадр з аніме У час, коли плачуть цикади: Подяка Третій кадр з аніме У час, коли плачуть цикади: Подяка Четвертий кадр з аніме У час, коли плачуть цикади: Подяка

Дивитися онлайн "У час, коли плачуть цикади: Подяка" українською мовою

Усі частини аніме "У час, коли плачуть цикади: Подяка":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » У час, коли плачуть цикади: Подяка