Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів

SPY x FAMILY
Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів
3 сезон
12 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів"

Сутінки - кодове ім'я холоднокровного і геніального шпигуна, який виконують свою роботу завжди чисто і без промахів. Його вибір припав на цей рід занять за його честолюбство, він думав, що зможе вплинути на устрій світу, позбавити його зла не справедливості. Хлопець завжди брав лише складні завдання, важливість яких була на високому рівні, і дуже небезпечна для нього. Начальство цінувало молоду людину, адже таких відповідальних та відважних людей не часто зустрінеш, тому для організації це був цінний співробітник, якого. Ауто заохочували усілякими способами.

Нову місію готував керівництво для Сумрака, але для цього хлопцю доведеться стати сім'янином. Тепер у нього нове ім'я - Лоїд Фолджер, він люблячий батько, відповідальний працівник та чудовий чоловік. Агента знайомлять з донькою Анею, при знайомстві він трохи дивується, адже у дівчинки не зовсім звичайна поведінка. Щоб хоч якось знайти контакт, чоловік починає вивчати книги з психології та виховання підростаючого покоління. Дружиною головного героя стане чарівна і небезпечна наймана вбивця Терниста принцеса, яку на час оперативної роботи звати Йор Брайан. Трьом раніше не знайомим людям доведеться максимально правдоподібно вжитися в образ сім'ї, що любить.
Перший кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів Другий кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів Третій кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів Четвертий кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів П'ятий кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів Шостий кадр з аніме Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів

Дивитися онлайн "Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів" українською мовою

Усі частини аніме "Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Шпигун та сім'я / Родина Шпигунів