Академія Юних Відьом

Little Witch Academia
Академія Юних Відьом
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Академія Юних Відьом"

Акко пересічна дівчина зі звичайної сім'ї. Життя героїні проходило без особливих пригод, доки Акко не вирішила, що їй неодмінно потрібно стати відьмою. Хоча дівчина спочатку не мала якихось чудових здібностей, але їй так хотілося бути схожою на чарівниць з Академії магії. Мрії збуваються! Малу беруть у незвичайний навчальний заклад. Щодня Акко гризе граніт науки, складає іспити і осягає всі обряди магії, що трохи розчарувало панночку. У чарівній історії не обійшлося без неприємних однокласниць. Однією з таких «подружок» виявилася Кавендіш. Вона постійно давала зрозуміти Акко, що в неї нічого не вийде, поки сама не потрапила в халепу.
Під час магічної практики Кавендіш робить фатальну помилку і пробуджує давню злу силу: вогнедишного дракона, що харчується чужим дивом. На допомогу їй приходить головна героїня. Так само Акко вдалося проявитися під час походу класу в зачарований лабіринт. За завданням викладача дівчата тинялися по звивистих доріжках і збирали речі, залишені вчителем. Заняття переривається страшним криком. І знову на допомогу біжить Акко! Незвідана частина лабіринту зберігає страшні таємниці, монстрів та небезпеку.
Перший кадр з аніме Академія Юних Відьом Другий кадр з аніме Академія Юних Відьом Третій кадр з аніме Академія Юних Відьом Четвертий кадр з аніме Академія Юних Відьом

Дивитися онлайн "Академія Юних Відьом" українською мовою

Усі частини аніме "Академія Юних Відьом":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Академія Юних Відьом