Тріґан — розбірки у пустці

Trigun: Badlands Rumble
Тріґан — розбірки у пустці
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Тріґан — розбірки у пустці"

Аніме фільм «Тріґан — розбірки у пустці» заснований на японській манзі в жанрі космічний вестерн і оповідає про пригоди Веша Урагана, який постійно намагається врятувати людей, які потрапили в халепу. Події розгортаються на планеті Гансмоук, життя на якій дуже схоже на життя за часів Дикого Заходу. Тут панують серйозні звичаї і перемагає завжди сильний. Розташований у пустелі міста Макка, привернув увагу небезпечного грабіжника Газбека, якого ніхто і ніщо не зупинить.
Мер міста вирішує захистити місто, для чого наймає відважних бійців, які готові працювати за пристойну винагороду. Але найбільше страх наводить Людина-Тайфун, він же Веш Ураган, поведінка якого приносить неймовірні руйнування в будь-якому місці, де він з'являється. За його голову призначено нагороду - дуже пристойну суму грошей. Ось тільки охочих зв'язуватися з Ураганом немає.
Перший кадр з аніме Тріґан — розбірки у пустці Другий кадр з аніме Тріґан — розбірки у пустці Третій кадр з аніме Тріґан — розбірки у пустці Четвертий кадр з аніме Тріґан — розбірки у пустці

Дивитися онлайн "Тріґан — розбірки у пустці" українською мовою

Усі частини аніме "Тріґан — розбірки у пустці":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Тріґан — розбірки у пустці