Історія одержимості

Tsukimonogatari
Історія одержимості
1 сезон
4 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Історія одержимості"

Головним героєм аніме є звичайний хлопець на ім'я Арараги, який зовсім випадково виявляє факт метаморфози, що сталася з ним. Виявилося, що наш герой повільно, але правильно перетворюється на вампіра, адже чим ще можна довести відсутність відображення в дзеркалі? Ось тільки є одна дивина - травмовані частини тіла відмовляються регенерувати, та й Синобі його не кусала. Що ж сталося?
Розібратися в ситуації допоможе чарівна красуня Йоцуги, яка, щоправда, є демоном та ще й шинигами за сумісництвом, що злегка ускладнює завдання. Сама Йоцуги виступає в ролі потойбіччя сутності, створеної з останків людей, що містять у собі дещицю магічної сили, так що ніяк не можна сказати, що спілкуватися і проводити час з таким особливим стане простим завданням. Але Арараги має намір з'ясувати всі обставини того, що сталося, і головну причину, через яку він повинен стати частиною «народу ночі», так що він не відстане від нової знайомої, поки не вирішить завдання.
Перший кадр з аніме Історія одержимості Другий кадр з аніме Історія одержимості Третій кадр з аніме Історія одержимості Четвертий кадр з аніме Історія одержимості

Дивитися онлайн "Історія одержимості" українською мовою

Усі частини аніме "Історія одержимості":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Історія одержимості