Дюрарара!!

Durarara!!
Дюрарара!!
1 сезон
26 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Дюрарара!!"

Мікадо Рюгаміне – сором'язливий юнак, який жив на околиці Токіо, впевненості в собі йому не додавало навіть гучного імені – імператора гори Дракона. Друг дитинства Кіда весь час кликав героя аніме до столиці і невпинно розповідав, які там відкриваються можливості. Батьки Мікадо були категорично проти від'їзду сина, але рішення було ухвалено, і вони не стали утримувати сина силою.
Вступивши до школи Райра, де навчався Кіда, юнак з периферії ніби потрапив в інший світ, сповнений спокус та небезпек. Приятель, який представлявся спочатку таким собі сорочкою-хлопцем, улюбленцем дівчат насправді виявився не такий простий, свого часу він був засновником однієї з банд, а в дівчат він не має успіху.
Відтепер Рюгаміне вливається в людський потік великого міста, але як у цьому вирі вижити простому хлопцю? Кіда познайомив друга з Анрі Сонохара – впевненою у собі дівчиною. Хлопці мало не побилися через неї, а вона вважає їх просто друзями.
Перший кадр з аніме Дюрарара!! Другий кадр з аніме Дюрарара!! Третій кадр з аніме Дюрарара!! Четвертий кадр з аніме Дюрарара!!

Дивитися онлайн "Дюрарара!!" українською мовою

Усі частини аніме "Дюрарара!!":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Дюрарара!!