Люпен ІІІ: Замок Каліостро

Lupin the Third: The Castle of Cagliostro / Rupan Sansei. Kariosutoro no Shir
Люпен ІІІ: Замок Каліостро
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Люпен ІІІ: Замок Каліостро"

«Люпен ІІІ: Замок Каліостро» - можна лише позаздрити тій віртуозній легкості, з якою злодій і шахрай Арсен Люпен III чинить небачені за своєю зухвалістю злочини. Такий талант, зрозуміло, гідний найкращого застосування. Але так вже розпорядилася доля, що всі хитромудрі каверзи, задумані великим аферистом, вдаються на славу і приносять дуже відчутний дохід.
Чергове лихо провернуле дільце мало в кілька разів збільшити статок пройдисвіта. Перераховуючи хрусткі купюри, неперевершений шахрай розуміє, що його самого обвели навколо пальця. Гроші, здобуті несправедливим шляхом, виявилися фальшивими. З'ясувалося, що друкують високохудожній мотлох у невеликому європейському князівстві, і це заняття є для родових дворян сімейною традицією.
Вирішивши покарати шахраюватих вельмож і витребувати в них недоотриманий капітал у золотому еквіваленті, Люпен вирушає в дорогу. Прибувши до розкішного маєтку, він забуває про мету свого візиту. Причиною такої різкої зміни настрою стало знайомство з милою дівчиною Кларісс, яку граф Каліостро утримував силоміць, сподіваючись через шлюб із нею здобути владу та багатство.
Арсен, відчувши до красуні ніжні почуття, береться визволити її з полону і заразом вивести на чисту воду безсердечного і підступного нареченого. До благородної місії підключаються друзі героя – самурай Гоемон Ісікава та напарник з авантюр Дайсуке Дзіген.
Перший кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро Другий кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро Третій кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро Четвертий кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро П'ятий кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро Шостий кадр з аніме Люпен ІІІ: Замок Каліостро

Дивитися онлайн "Люпен ІІІ: Замок Каліостро" українською мовою

Усі частини аніме "Люпен ІІІ: Замок Каліостро":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Люпен ІІІ: Замок Каліостро