Шкільні дні

School Days / Sukûru deizu
Шкільні дні
1 сезон
14 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Шкільні дні"

Кажуть, що якщо поставити фото коханої людини заставкою свого мобільного, і впродовж трьох тижнів ніхто цього не побачить, то твоє кохання стане взаємним.
Був перший день другого семестру, коли Іто Макото помітив, що їздить з нею одним потягом. Усе, що він про неї знав, це те, що вона вчиться у четвертому класі, любить книжки і завжди читає їх у вагоні. Ні, він не намагався дізнатися щось про неї чи бодай заговорити. Просто споглядання Кацури Котонохи робило кожен день трішечки світлішим.
Макото – простий школяр, який навчається на першому році у вищій школі (щось на кшталт нашого 9 класу 11-річки, але за віком вони старші з українських школярів) і навіть не підозрює, наскільки він популярний серед дівчат. Він закохується у дівчину, з якою їздить у метро, але соромиться підійти. На щастя, поруч з’являється його однокласниця – Секаі, яка допомагає йому у цій непростій справі зближення з коханням.
Перший кадр з аніме Шкільні дні Другий кадр з аніме Шкільні дні Третій кадр з аніме Шкільні дні Четвертий кадр з аніме Шкільні дні П'ятий кадр з аніме Шкільні дні Шостий кадр з аніме Шкільні дні

Дивитися онлайн "Шкільні дні" українською мовою

Усі частини аніме "Шкільні дні":

2007 рік
0
Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Шкільні дні