Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP

Code Geass: Hangyaku no Lelouch
Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP
2 сезон
25 серія
Оцініть аніме
(0 голосів)
0

Про що аніме "Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP"

Події фантастичного аніме серіалу «Код Ґіас: Повстання Лелуша» розгортаються в альтернативній реальності, в якій перебіг історії був змінений ще до нашої ери. Британська імперія є могутньою наддержавою, яка захопила майже весь світ. У 2010 році вона оголосила війну Японії, чому послужив давній дипломатичний конфлікт. Японія зазнала поразки, втратила свободу, право і навіть назву. Тепер її землі називають "Зона 11". У цей жахливий час відкинутий син імператора Лелуш Ламперуж та його сестра Нанналлі втрачають матір та право зайняти імператорський престол.
Найбільше Лелуш мріє помститися батькові та Британській імперії за той біль, який вони завдали. Через роки така можливість йому надається після знайомства з таємничою дівчиною С.С., яка нагородила хлопця силою – підкоряти волю людей. За допомогою надприродної сили Лелуш створює потужну організацію «Орден Чорних Лицарів», яка починає боротися проти режиму Британської імперії.
Перший кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP Другий кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP Третій кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP Четвертий кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP П'ятий кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP Шостий кадр з аніме Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP

Дивитися онлайн "Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP" українською мовою

Усі частини аніме "Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP":

Твій відгук до аніме
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Аніме » Код Ґіасс: Повстання Лелуша + SP