З холоду

In from the Cold
З холоду
1 сезон
8 серія
Оцініть серіал
(0 голосів)
0

Про що серіал "З холоду"

Сюжет серіалу «З холоду» починається із серії насильницьких актів. Спочатку дія розгортається на даху будинку, де відбувається розкішна вечірка. Саме тут одна людина скидає іншу з даху. А в цей час ще одна людина дозволяє собі висловлювання расистів під час спільної поїздки в автобусі з темношкірим пасажиром. Після цього невідомі крадуть маленьку дитину.

Потім історія серіалу "З холоду" переходить до Дженні. Зараз вона знаходиться в Мадриді разом зі своєю дочкою Беккою та командою учасників олімпіади з фігурного катання, які планують зайняти перші місця на майбутніх змаганнях. Бекка вважає свою матір консервативною і дратується через те, що вона ухильна щодо її минулого. Через це між ними виникає розлад.

Коли Дженні піднімається на ліфті в їхньому готелі, невідома людина, одягнена в костюм, схожий на ті, що видають стажерам, кидає димову шашку. Дженні втрачає свідомість. Коли вона приходить до тями, то виявляє, що знаходиться в пастці. Її допитують, вважаючи, що вона може бути російською шпигункою. Але Дженні все заперечує.
Перший кадр з серіалу З холоду Другий кадр з серіалу З холоду Третій кадр з серіалу З холоду Четвертий кадр з серіалу З холоду П'ятий кадр з серіалу З холоду Шостий кадр з серіалу З холоду

Дивитися онлайн "З холоду" українською мовою

Твій відгук до серіалу
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Серіали » З холоду