Преподобний

Rev.
Преподобний
3 сезон
5 серія
Оцініть серіал
(0 голосів)
0

Про що серіал "Преподобний"

Амбітний Майки звільнився з безперспективної роботи, щоб стати викрадачом автомобілів у злочинному угрупуванні. При спробі вкрасти раритетний автомобіль, що належить поліцейському, герой був заарештований, а потім детектив Рід поставив йому ультиматум: тривалий тюремний термін або стати інформатором копів, щоб допомогти знищити велику мережу автовикрадачів. Неохоче погодившись працювати на поліцію, Майки згодом стає правою рукою кримінального лідера Чарлі і з'ясовує, що викрадення автомобілів лише маскування для контрабанди наркотиків.
Перший кадр з серіалу Преподобний Другий кадр з серіалу Преподобний Третій кадр з серіалу Преподобний Четвертий кадр з серіалу Преподобний П'ятий кадр з серіалу Преподобний Шостий кадр з серіалу Преподобний

Дивитися онлайн "Преподобний" українською мовою

Твій відгук до серіалу
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 1
  1. Partirura
    Partirura
    Довелось реєструватись лише для того, щоб написати, що у тут опис від якогось іншого серіала. Насправді "Преподобний" - серіал про священника, здається, англіканської церкви, яка ледь зводить кінці з кінцями. Жанр - комедія. Серіал класний. Не для сімейного перегляду, зустрічаються доволі дорослі теми, тому краще дивитись без дітей. Типовий британський битовушний гуморок: трохи цинічний, трохи життєвий, трохи чорнушний, трохи навіть щемливий. Класно прописані характери, немає такої гротескної штучності як в американських комедіях. Норм короче серік.
KinoMisto » Серіали » Преподобний