Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни

Tales of the Black Freighter
Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни"

«Легенда про Чорний Фрегат» - цей мультфільм не призначений для дитячої аудиторії, тому що він містить у собі моторошний і похмурий сюжет.
Хлопчик на ім'я Берні любить читати комікси, які містять дивовижні розповіді про сміливих і холоднокровних героїв. Він купує новий випуск журналу, в якому йдеться про бувалих моряків, які потрапили в біду – чоловіка і всю його команду на кораблі переслідує банда піратів «Чорного Фрегата».
Незабаром розбійникам вдається наздогнати судно головного героя та вбити всіх його товаришів. Єдиним вцілілим у цьому нерівному бою виявляється центральний персонаж - він дивом вибирається з корабля на берег безлюдного острова. Все, що залишається робити чоловікові – це спостерігати, як догоряє його судно, а пірати вирушають у подорож на пошуки наступних жертв.
На щастя, розбійники не знають, що комусь вдалося вижити після їх атаки, тому моряк знаходиться в повній безпеці. Головними проблемами персонажа є повна відсутність їжі та води, а також плоту, на якому він зміг би добратись до людей, щоб попередити їх про Чорний фрегат. Які випробування має пройти мореплавець, щоб дістатися рідного дому?
Перший кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни Другий кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни Третій кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни Четвертий кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни П'ятий кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни Шостий кадр з мультфільму Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни

Дивитися онлайн "Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Легенда про Чорний Фрегат / Хранителі: Історія чорної шхуни