Бульки-гупі

Bubble Guppies
Бульки-гупі
4 сезон
13 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Бульки-гупі"

Казковий підводний світ не закінчується на одному Губці-Бобі, серед кінотворів існує ще безліч кінострічок про кумедних жителів морських глибин, з якими нам і доведеться познайомитися за переглядом якісної та веселої анімаційної картини «Гуппі та бульбашки».
Дитячий мальований серіал дозволить нам вирушити в захоплюючу подорож на самі глибини світових морів, де серед коралових рифів та химерних рослин мешкають кумедні жителі. Веселі маленькі рибки щодня проводять весело та пізнавально – малюки дуже люблять дізнаватися щось нове та ділитися своїми знаннями з глядачами. Їхні навички допоможуть підростаючому поколінню якісно підготуватися до першого походу до школи, пізнати початкові закони математики, фізики та хімії.
«Гуппі та бульбашки» є чудовою можливістю надати втомленим батькам час для відпочинку. Ми гарантуємо, що милі створіння надовго захоплять ваше чадо, при цьому проведений час виявиться корисним та пізнавальним! Вперед, вирушаємо з нашими новими друзями у захоплюючу подорож гарним підводним світом!
Перший кадр з мультфільму Бульки-гупі Другий кадр з мультфільму Бульки-гупі Третій кадр з мультфільму Бульки-гупі Четвертий кадр з мультфільму Бульки-гупі П'ятий кадр з мультфільму Бульки-гупі Шостий кадр з мультфільму Бульки-гупі

Дивитися онлайн "Бульки-гупі" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Бульки-гупі