Принц драконів

The Dragon Prince
Принц драконів
3 сезон
9 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Принц драконів"

Черговий захоплюючий мультсеріал «Принц драконів» від Нетфлікс припаде до смаку багатьом дорослим, хто любить захоплююче анімаційне фентезі.
За сюжетом мультсеріалу з оригінальною назвою «The Dragon Prince», раніше люди разом з ельфами жили в мирі. Але з часом людство опанувало темну магію, за допомогою якої люди почали витворяти жахливі речі. Через це чарівні істоти розсердилися і вигнали людей на інший кінець землі. Король драконів на ім'я Грім взявся захищати кордон між країнами на довгі роки, поки люди не вирішили вбити Грома. Вони ж забрали яйце короля драконів. З нього повинен був з'явитися спадкоємець, принц драконів.
У теперішній же час два принци, спадкоємці королівства людей, готуються до подорожі по зачарованому світу, де на кожному кроці чекають небезпеки і різні фантастичні істоти. До них приєднується ельфійка, яка відома як вбивця. Спадкоємці короля повідомляють їй, що яйце спадкоємця короля драконів в цілості зберігається в замку. Трійця приймає рішення за всяку ціну принести яйце в країну ельфів. Саме це допоможе уникнути війни між народами людей і ельфів.
У цій історії є велика таємниця, про яку знають далеко не всі. Головним героям потрібно буде розгадати її. Принцам разом з ельфійкою доведеться пройти небезпечні випробування, щоб доставити яйце на місце. До того ж, за ними полює маг, який хоче позбутися від спадкоємців короля і дістати трон.
Перший кадр з мультфільму Принц драконів Другий кадр з мультфільму Принц драконів Третій кадр з мультфільму Принц драконів Четвертий кадр з мультфільму Принц драконів

Дивитися онлайн "Принц драконів" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Принц драконів