Бетмен: Напад на Аркхем

Batman: Assault on Arkham
Бетмен: Напад на Аркхем
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Бетмен: Напад на Аркхем"

"Бетмен: Напад на Аркхем" - в руках злочинців виявилися важливі документи, які є державною таємницею. В цей же час Джокер, головний ворог Бетмена, приваблює на свій бік Едварда Нігму на прізвисько Загадник. Лиходії збираються перетворити Готем-сіті на руїни, для цих цілей вже створена суперпотужна радіаційна бомба. На щастя, поліцейським вдалося заарештувати одного із змовників та помістити у закриту психіатричну лікарню. Ця установа, відома як Аркхем, ретельно охороняється. Вийти за її межі, як і потрапити усередину, практично неможливо.
За завданням уряду агент спецслужб Аманда Воллер формує банду найманців, яка має проникнути в лікарню і змусити Загадника знищити секретну інформацію, оскільки він неодноразово заявляв, що має намір оприлюднити її. У разі зриву операції наказано ліквідувати самого Едварда.
Перед Бетменом стоїть найскладніше завдання. Він повинен захистити місто від загрози вибуху, що нависла, а також першим дістатися до психопата, захованого в Аркхемі. Тільки Нігмі відомі подробиці плану Джокера про терористичну акцію, що готується. Для виконання місії доведеться битися з «Загоном самогубців», що дуже непросто навіть для найвідважнішого супергероя.
Перший кадр з мультфільму Бетмен: Напад на Аркхем Другий кадр з мультфільму Бетмен: Напад на Аркхем

Дивитися онлайн "Бетмен: Напад на Аркхем" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Бетмен: Напад на Аркхем