Вітрина DC: Джона Гекс

DC Showcase: Jonah Hex
Вітрина DC: Джона Гекс
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Вітрина DC: Джона Гекс"

"Вітрина DC: Джона Гекс" - у світі повно злочинців, які переступають через закон і здійснюють пограбування та вбивства. Усі лиходії є підступними, жорстокими та хитрими особистостями. Вони готові заради своєї наживи пожертвувати навіть близькими людьми. Звичайно ж існує брава поліція, яка намагається знизити рівень злочинності у всьому світі, але їй не завжди вдається впоратися з цим завданням, оскільки негативні персонажі часто опиняються на крок попереду охоронців закону.
Тоді в справу вступають інші безстрашні та сміливі хлопці – мисливці за головами. Вони також борються зі злочинцями, застосовуючи зовсім інші способи. Найвідомішим і найжорстокішим мисливцем виявляється Джон Гекс. Він живе на Дикому Заході, де багато холоднокровних і неймовірно небезпечних бандитів.
Джон є не зовсім простою людиною, тому що головна його якість – неймовірна жорстокість. Він – найжорстокіший і найлютіший борець за справедливість. Гекс не відчуває жалю та співчуття до своїх ворогів, тому він легко розправляється з ними. Що змусило героя відвернутися від людей? Чому він такий жорстокий до цього світу? Напевно, сміливець пережив у минулому щось моторошне, і тепер воно нагадує йому про себе щодня у вигляді шрамів на його обличчі.
Перший кадр з мультфільму Вітрина DC: Джона Гекс Другий кадр з мультфільму Вітрина DC: Джона Гекс

Дивитися онлайн "Вітрина DC: Джона Гекс" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Вітрина DC: Джона Гекс