Останні діти на землі

The Last Kids on Earth
Останні діти на землі
3 сезон
10 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Останні діти на землі"

Джек – веселий тринадцятирічний хлопець, який мешкає у невеликому провінційному містечку. Навколишні впевнені, що цей юнак буквально не уявляє свого життя без пригод і готовий піти заради них на будь-які жертви. У школі Джеку нерідко доводиться стикатися з нерозумінням з боку вчителів, які змушують займатися нудними справами і робити те, що йому зовсім нецікаво. Одного разу мешканці містечка дізнаються, що певний вірус перетворив величезну кількість людей на зомбі. Омертвілі зомбі блукають вулицями і шукають того, кого зможуть з'їсти.
Головний герой у цей час знаходиться у невеликому селі разом зі своїми вірними друзями. Здається, що вони зможуть протриматися безліч часу: у хлопців є просто величезні запаси шоколадного печива і газованки. Також герої озброєні потужною катапультою, здатною потрапляти в ціль із кількох сотень метрів. Джек розуміє, що від минулого світу нічого не залишилося. Але хіба це привід для того, щоб опускати руки? Нехай світ повільно занурюється у темряву, але вони ще мають сили на те, щоб боротися! Поки хлопці намагаються зберігати порядок і затишок у своєму притулку, поза його межами відбуваються по-справжньому жахливі події. Здається, що людство приречене, і немає нікого, хто міг би простягнути руку допомоги.
Перший кадр з мультфільму Останні діти на землі Другий кадр з мультфільму Останні діти на землі Третій кадр з мультфільму Останні діти на землі Четвертий кадр з мультфільму Останні діти на землі

Дивитися онлайн "Останні діти на землі" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Останні діти на землі