Неймовірна людина-павук

The Spectacular Spider-Man
Неймовірна людина-павук
2 сезон
13 серія
Оцініть мультфільм
(0 голосів)
0

Про що мультфільм "Неймовірна людина-павук"

Мультсеріал «Неймовірна людина-павук» - екранізація коміксів про супергероїв з всесвіту Marvel.
Історія про ще зеленого Пітера Паркера розбита на фрагменти, і кожен епізод описує кілька сюжетних ліній і охоплює всіх причетних до юнака персонажів.
Пітеру шістнадцять, і він вже став Людиною-павуком, хоча ще не звик до нової ролі. Укус генномодифікованого павука розділив його життя на два етапи. З отриманням сили Паркеру доводиться подорослішати швидше, ніж хотілося б. Також підвищується і міра відповідальності за те, що відбувається навколо, а список могутніх ворогів постійно зростає.
Пітеру складно довіряти людям, хоча він дуже близький з тіткою Мей, яка виховує хлопця самотужки. Є у Паркера і вірні друзі Гвен і Гаррі, що зустрічаються один з одним, хоча дівчина не байдужа до Пітера, про що знає її бойфренд.
Найбільшу небезпеку для Людини-Павука являє корпорація ОзКорп, очолювана батьком Гаррі. Але є й інші підводні і камені і антагоністи, які бажають звести рахунки з молодим супергероєм.
Перший кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук Другий кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук Третій кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук Четвертий кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук П'ятий кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук Шостий кадр з мультфільму Неймовірна людина-павук

Дивитися онлайн "Неймовірна людина-павук" українською мовою

Твій відгук до мультфільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Мультфільми » Неймовірна людина-павук