Земля: Життя без людей

Aftermath: Population Zero
Земля: Життя без людей
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Земля: Життя без людей"

Приголомшливий фільм, жваво і яскраво представляє на перший погляд немислиму ситуацію - існування нашої планети без основного перетворюючого фактора, людей.
Тридцять тисяч років треба було людству, щоб завоювати Землю, побудувати міста, авіалайнери швидші за звук і космодроми. А всього через тридцять, будуть стерті з її поверхні всі сліди перебування людської цивілізації, через сто під впливом атмосферних факторів впадуть будівлі. Ми були, і не стало, Земля знову стала зелено-блакитною планетою, якою була до появи людини.
Автори реалістично представляють ситуацію, що буде з метрополітеном, всесвітньо відомими пам'ятками, яким чином спадщина людства вплине на живі організми, яким дістанеться в повне розпорядження наш будинок - Земля. Міркування, представлені в стрічці, не плід чиєїсь уяви, а факти, засновані на вивченні територій, які були покинуті людьми з різних причин, і аналізі наслідків припинення підтримки будівель і споруд в належному порядку.
Основна ідея науково-популярного фільму, визнаного кращим в 2008 р в розділі документальних, - Люди, бережіть планету!
Перший кадр з фільму Земля: Життя без людей Другий кадр з фільму Земля: Життя без людей Третій кадр з фільму Земля: Життя без людей Четвертий кадр з фільму Земля: Життя без людей П'ятий кадр з фільму Земля: Життя без людей

Дивитися онлайн "Земля: Життя без людей" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Земля: Життя без людей