Новий хлопець моєї мами

My Mom's New Boyfriend
Новий хлопець моєї мами
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Новий хлопець моєї мами"

Генрі працює у ФБР (федеральне бюро розслідувань). Якось він отримує нове завдання. Йому доведеться на три роки виїхати зі свого дому та залишити матір Марту. Коли Генрі приїхав додому, він був приголомшений, замість повної і в'янучої матінки перед ним постала гарна розкута блондинка, яка хоче на схилі своїх років мати від цього життя буквально все й одразу.
Вона зовсім не знає гальм, скандалить, заводить безладні романи з усіма підряд, для Марті немає великої різниці, чи це буде лисий і старий кухар чи молодий байкер сімнадцяти років. Від усього побаченого Генрі починає зривати голову. Що ж таке сталося з його дорогою матір'ю, поки він виконував завдання. А ось по-справжньому Генрі буде шокований тоді, коли його мати познайомиться з якимсь Томмі, а йому на летучці дадуть завдання вести стеження за матір'ю та її новоспеченим бойфрендом.
Томі цікавиться Інтерпол. Тепер життя Генрі перевернеться з ніг на голову, адже йому доведеться стежити не тільки за Томмі, а й за жінкою, яка доводиться мати.
Перший кадр з фільму Новий хлопець моєї мами Другий кадр з фільму Новий хлопець моєї мами Третій кадр з фільму Новий хлопець моєї мами Четвертий кадр з фільму Новий хлопець моєї мами П'ятий кадр з фільму Новий хлопець моєї мами Шостий кадр з фільму Новий хлопець моєї мами

Дивитися онлайн "Новий хлопець моєї мами" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Новий хлопець моєї мами