Про що фільм "Стати Джоном Ленноном"

Фільм «Стати Джоном Ленноном» - біографічна картина про всесвітньо відомого музиканта, що охоплює ранній період його життя до «The Beatles».
Батьки майбутньої ікони рок-н-ролу розлучилися, коли він був ще зовсім маленьким. Після смерті дядька хлопчик остаточно перейшов під опіку тітки Мімі, яка ростила його, як рідного сина.
Вже будучи підлітком, Джон зустрівся з рідною матір'ю, і отримав альтернативну версію історії про своє дитинство з її вуст. В період формування поглядів, розуміння, що добре, а, що - погано, юний Леннон знаходився між двома жінками, такими несхожими одна на одну. Тітка була консервативною, щосили намагалася забезпечити племінника всім необхідним і прищеплювала традиційні цінності. Мати ж, в силу своєї імпульсивності, ділилася мудрістю іншого штибу і більше уваги приділяла нагнітанню атмосфери, ніж вихованню.
Навчившись грати на гітарі, Джон відкрив для себе інший світ і крок за кроком став просувався до мрії, ставши тим, кого знає і любить вся планета.
Перший кадр з фільму Стати Джоном Ленноном Другий кадр з фільму Стати Джоном Ленноном Третій кадр з фільму Стати Джоном Ленноном Четвертий кадр з фільму Стати Джоном Ленноном П'ятий кадр з фільму Стати Джоном Ленноном Шостий кадр з фільму Стати Джоном Ленноном

Дивитися онлайн "Стати Джоном Ленноном" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Стати Джоном Ленноном