Діти кукурудзи

Children of the Corn
Діти кукурудзи
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Діти кукурудзи"

У 1975 році молода пара Берт і Вікі подорожують через всю країну, щоб почати нове життя. Дорогою вони натрапляють на хлопчика, якого жорстоко вбили на дорозі. Вони намагаються повідомити про нещасний випадок у найближче місто Гатлін, штат Небраска, але виявляють, що місто безлюдне й оточене кукурудзяними полями. Вони дізнаються, що місто контролюється групою дітей, які сформували культ, що поклоняється Тому, хто ходить за рядками, злій силі, яка живе в кукурудзі і наказує дітям вбивати всіх, хто старше 18 років.
Дітьми керують Айзек, молодий проповідник, який стверджує, що спілкується з Тим, хто ходить за рядками, та Малахай, його жорстокий виконавець, який здійснює вбивства. Берт і Вікі потрапляють у нічний кошмар, коли їх переслідують діти та їхній злий бог. Вони повинні використати свій розум і хоробрість, щоб вижити і розкрити темну таємницю, що ховається за кукурудзою.
Перший кадр з фільму Діти кукурудзи Другий кадр з фільму Діти кукурудзи Третій кадр з фільму Діти кукурудзи Четвертий кадр з фільму Діти кукурудзи П'ятий кадр з фільму Діти кукурудзи Шостий кадр з фільму Діти кукурудзи

Дивитися онлайн "Діти кукурудзи" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Діти кукурудзи