Хлопці що треба

The Right Stuff
Хлопці що треба
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Хлопці що треба"

Великі перегони озброєнь почалися з простого прагнення американців та Радянського Союзу стати кращими у певній сфері, але представники обох національностей не уявляли, з якими випробуваннями доведеться зіткнутися простому людському організму. Польоти на надзвуку та подорожі в космос у давнину, коли технології не досягали теперішнього розвитку, надавали суттєві навантаження на випробувачів, але у 1953 році відбулася довгоочікувана подія.
Чак Йегер, який вважався в рядах моряків, які служили на американському авіаносці, взяв участь у випробуваннях суперсучасного літака, здатного подолати швидкість звуку. Вилетівши з корабля, Чак просто миттю зник з радарів, що послужило чудовим результатом, т.к. подібного успіху навіть самі творці повітряного судна не очікували. З того часу почалося суворе змагання наддержав за право перших польотів навколо Землі.
Перший кадр з фільму Хлопці що треба Другий кадр з фільму Хлопці що треба Третій кадр з фільму Хлопці що треба Четвертий кадр з фільму Хлопці що треба П'ятий кадр з фільму Хлопці що треба Шостий кадр з фільму Хлопці що треба

Дивитися онлайн "Хлопці що треба" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Хлопці що треба