Тунель. Небезпечно для життя

The Tunnel
Тунель. Небезпечно для життя
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Тунель. Небезпечно для життя"

В автомобільному тунелі серед норвезьких гір відбувається страшна аварія: розбивається величезна вантажівка з цистерною. Коли вона спалахує, між людьми починається нещадна боротьба за виживання.
Дія відбувається у засніжених горах у Норвегії, де безліч доріг проходять через тунелі. Напередодні Різдва тисячі автомобілістів повертаються додому, щоб відзначити свято. Вони в'їжджають у похмурий дев'ятикілометровий тунель, сподіваючись швидко подолати його. Несподівано величезний бензовоз потрапляє в аварію, вибухає і спалахує. Тунель перетворюється на смертельну вогненну пастку, в якій люди задихаються і згоряють живцем. Основні виходи заблоковано, а аварійних просто не існує.
Уся надія – на рятувальників. Але за межами тунелю теж вирує стихія: сильна хуртовина та кучугури заважають пожежникам дістатися місця катастрофи. Коли невеликій групі рятувальників все ж таки вдається зайти в тунель зі зворотного боку, люди починають губити один одного, думаючи тільки про себе. Чим закінчиться ця страшна історія?
Перший кадр з фільму Тунель. Небезпечно для життя Другий кадр з фільму Тунель. Небезпечно для життя

Дивитися онлайн "Тунель. Небезпечно для життя" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Тунель. Небезпечно для життя