Каратель

The Awakener / O Doutrinador
Каратель
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Каратель"

Мігель служить у спеціальному підрозділі поліції, який розслідує серйозні злочини. Завдяки знайденим доказам йому та його колегам вдається нарешті заарештувати корумпованого губернатора штату Сандро Корреа. Але, незважаючи на незаперечні докази вини, політику вдасться вийти сухим із води.
На щастя, у житті Мігеля є по-справжньому світлі моменти, які допомагають відволіктися від несправедливості на службі. Він часто проводить час із маленькою донькою Алісією – чарівною аматоркою музики та футболу. Крихітка дуже натхненна майбутнім походом на стадіон разом з татом. Але спортивне свято обертається трагедією, коли у натовпі вболівальників у дівчинку потрапляє шалена куля. Шокований Мігель відвозить її до лікарні, але там через брак рук та обладнання Алісію не вдається врятувати.
Розбитий горем і жагою помсти, Мігель випадково опиняється в гущавині протестувальників на площі перед губернаторською резиденцією. У натовпі Мігель підбирає протигаз, який стає чудовою маскою, що приховує особистість. Розпалений люттю протесту, Мігель проникає у будинок і жорстоко забиває Корреа.
Однак він навіть не підозрював, що одна із мітингувальників зняла його на відео. Це стане поворотним моментом у житті Мігеля, який розпочне глобальну війну проти політиків-корупціонерів під образом Карателя.
Перший кадр з фільму Каратель Другий кадр з фільму Каратель Третій кадр з фільму Каратель Четвертий кадр з фільму Каратель

Дивитися онлайн "Каратель" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Каратель