Про що фільм "Час Циган"

Головний герой художнього фільму «Час циган» — молодий хлопець Перхан має рідкісний дар переміщати предмети у просторі. Його бабуся так само має дивовижний дар зцілювати хворих людей без ліків та хірургічного втручання. Циганська сім'я зазвичай досить велика, але в Перхана, крім бабусі, є тільки дядько Мерджан — картяр-невдаха і сестра-каліка Даніра. Хлопець закохується в прекрасну дівчину, батьки якої проти їхнього шлюбу, адже Перхан за душею нічого не має.
Щоб заробити грошей, побудувати свій будинок і одружитися з коханою, Перхан вирушає до Італії разом з багатим і впливовим циганом Ахметом. Однак, добрий і наївний хлопець хоч і циган, а не знав про хитрість та підлість Ахмета, до останнього вірив його словам. Підлий Ахмет використав Перхана у своїх цілях, але згодом хлопець знайшов у собі сили помститися.
Режисер фільму «Час циган» Емір Кустуріца з властивою йому легкістю та іронією розповідає про важке життя свого народу, про драматичні моменти життя циган, про злидні, голод, про той жах на який приречені діти цього кочового народу.
Перший кадр з фільму Час Циган Другий кадр з фільму Час Циган Третій кадр з фільму Час Циган Четвертий кадр з фільму Час Циган П'ятий кадр з фільму Час Циган Шостий кадр з фільму Час Циган

Дивитися онлайн "Час Циган" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Час Циган