Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка

New York Minute
Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка"

"Мить Нью-Йорка" (New York Minute) - американська картина в стилі комедії, знята в 2004 році. Хороший акторський склад в особі: Ешлі Олсен, Мері-Кейт Олсен, Юджін Леві є перевагою цього проекту.
Це кумедна, цікава та дуже барвиста історія. Розповідається день із життя двох сестер-близнючок. Джейн та Роксі по сімнадцять років. Вони разом вирушають у подорож з Лонг-Айленду до найбільшого та живого міста США – Нью-Йорка. Ця поїздка сповнена безлічі різних пригод, ситуацій та несподіванок. Що ж станеться із сестрами? І як все-таки вони дістануться кінцевого пункту призначення? Все це Ви дізнаєтесь під час перегляду фільму. Фільм сповнений смішні моменти і сцени, які викличуть посмішку навіть у самого похмурого глядача. Фільм для тих, хто хоче на якийсь час забути про свої звичайні справи і вічну метушню, занурившись у світ, який вдалося побудувати Денні Гордону (режисер картини). Кінець картини як і в будь-якій комедії веселий та світлий. Варто зазначити, що касовий збір зміг важко покрити бюджет, хоча на рекламу витратилися чималі суми.
Перший кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка Другий кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка Третій кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка Четвертий кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка П'ятий кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка Шостий кадр з фільму Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка

Дивитися онлайн "Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Хвилина Нью-Йорка / Миттєвості Нью-Йорка