Уся королівська рать

All the King's Men
Уся королівська рать
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Уся королівська рать"

Журналіст Джек Берден уперше дізнається про Віллі Старка під час своєї робочої поїздки до округу Канома. Що особливого у цьому Старку, який балотується на пост окружного скарбника? Ну, він імовірна людина. І Берден у цьому переконується, коли Старк вимовляє і просить сина роздати афішки, тоді як місцеві політики намагаються перешкодити йому. Віллі Старк чесний і хоробрий. А ще він малоосвічений, і знає лише те, чого навчила його дружина-вчителька.
Старк програє гонку за пост скарбника, але пізніше він здобуває освіту в юридичній школі, стає ідеалістично налаштованим адвокатом і вирішує боротися за праву справу. Проти Старка виступає сам губернатор та його помічники, але вони недооцінюють його, а Джек Берден, найважливіший прибічник Віллі, навпаки, переоцінює його ідеалізм. Щоб досягти бажаного, Віллі Старк готовий піти по головах, включаючи свою помічницю Седі Берк, наречену Джека Енн Стентон, і навіть Бердена.
Перший кадр з фільму Уся королівська рать Другий кадр з фільму Уся королівська рать Третій кадр з фільму Уся королівська рать Четвертий кадр з фільму Уся королівська рать П'ятий кадр з фільму Уся королівська рать Шостий кадр з фільму Уся королівська рать

Дивитися онлайн "Уся королівська рать" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Уся королівська рать