Двадцять тисяч льє під водою

20,000 Leagues Under the Sea
Двадцять тисяч льє під водою
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Двадцять тисяч льє під водою"

На календарі 1868 рік і весь Сан-Франциско схвильований повідомленнями, що надходять про величезне чудовисько, що плаває під водою, яке може зжерти будь-яке судно, якщо воно до нього наближається. Багато плавань скасовано, і уряд змушений послати військовий корабель досліджувати та очистити море від «почвар».
Цей корабель був потоплений невідомою «істотою», і лише трьом дивом вдалося врятуватися: професійному гарпуністу, професору з Морського музею в Парижі та його помічнику. Їх витягують із води на це дивне судно, яке виявляється підводним човном Капітана Немо, вченого, винахідника та радикального борця за мир. Він топить кораблі з благородною метою покінчити з війною на безмежних водах світового океану.
Перший кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою Другий кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою Третій кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою Четвертий кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою П'ятий кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою Шостий кадр з фільму Двадцять тисяч льє під водою

Дивитися онлайн "Двадцять тисяч льє під водою" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Двадцять тисяч льє під водою