Займемося коханням / Кохаймося

Let's Make Love
Займемося коханням / Кохаймося
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Займемося коханням / Кохаймося"

У сюжеті музичної мелодрами «Займемося коханням» успішний підприємець, мільярдер Жан-Марк Клеман досяг великого успіху не лише у бізнесі, а й у жінок. Він відомий численними любовними романами, адже жінки просто люблять цього багатого та привабливого чоловіка. Коли Жан-Марк дізнається, що його персону збираються висміяти в одному спектаклі, то вирішує вирушити до театру, щоб особисто вирішити проблему.
Однак у театрі його приймають за простого актора-двійника, який прийшов на прослуховування для отримання ролі Клемана. Тут Жан-Марк знайомиться з чарівною акторкою Амандою, серце якої він хоче завоювати, тому продовжує прикидатися актором, що породжує неймовірну плутанину і призводить до низки комічних ситуацій.
Перший кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося Другий кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося Третій кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося Четвертий кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося П'ятий кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося Шостий кадр з фільму Займемося коханням / Кохаймося

Дивитися онлайн "Займемося коханням / Кохаймося" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Займемося коханням / Кохаймося