Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь

MASH
Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш.  / Пересувний армійський хірургічний госпіталь
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь"

Сатирична кінострічка «Військово-польовий госпіталь П.А.Х.Г.» розповідає про складні часи Корейської війни та про те, як американські медики пересувного госпіталю боролися з гнітючою атмосферою війни. Жорстокі реалії війни з убитими солдатами, боротьба за порятунок життя тяжко поранених, справжня кривава м'ясорубка — все це дуже підриває психічне здоров'я медиків, які обрали служіння на благо людей. Щоб відволіктися від цього жаху, команда лікарів постійно вигадує собі розваги.
У вільний від порятунку людських життів час, хірурги та медсестри розпивають алкогольні напої, бавляться наркотичними речовинами, грають у гольф, заводять романи, а також розігрують один одного. Потрапивши у військово-польовий госпіталь багатьом здається, що вони опинилися в туристичному кемпінгу, де панують веселощі та гарний настрій, де ніхто не підкоряється наказам і не дотримується дисципліни, де немає місця стражданням та болю.
Незважаючи на те, що фільм «Військово-польовий шпиталь П.А.Х.Г.» викликав бурю найрізноманітніших емоцій і вважається одним із найантивоєннішим фільмів в історії Голлівуду, фільм був удостоєний премії Оскар, премії Золотий глобус, а також «Золотої пальмової гілки» кінофестивалю Канн.

Дивитися онлайн "Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Військово-польовий госпіталь М.Е.Ш. / Пересувний армійський хірургічний госпіталь