І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево

Perched on a Tree / Sur Un Arbre Perché
І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево"

Зустріч зі старим добрим другом Луї де Фюнесом, подарує вам кінокомедія «Зачепившись за дерево» (Sur un arbre perche) 1971 року. Успішний магнат, окрилений ідеєю чергової великої угоди, у чудовому настрої, повертаючись з Італії, бере пасажирів. Через трагічну випадковість, машина потрапляє в аварію і злітає в прірву. Так би все і закінчилося, якби не було на шляху в прірву сосни, що самотньо росте з ущелини, на якій і зависає авто з трьома мандрівниками. Ось і настав час справжнього випробування. Наявна вода швидко закінчується, продуктів немає, сонце пече неймовірно, машина, постійно ризикує впасти в прірву. Єдина розвага - телевізор, але він служить в основному джерелом розладу і без того змучених людей. Однак вихід є, і у скляній пляшці відправлено послання.
Але чи так щиро хочуть близькі врятувати тих, хто потрапив у біду. Дружина мільйонера, яка вже уявила себе вдовою, чоловік-полковник жінки, що застрягла в машині Руб'є, що вже приписав їй зраду і суперники магната по бізнесу, прорахували наскільки вигідне їм зникнення мільйонера.
Перший кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево Другий кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево Третій кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево Четвертий кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево П'ятий кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево Шостий кадр з фільму І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево

Дивитися онлайн "І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » І високо на дереві вмостившись / Зачепившись за дерево