Автора! Автора!

Author! Author!
Автора! Автора!
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Автора! Автора!"

У центрі сюжету драматичного фільму «Автора! Автора!» - драматург Айвен Травальян, який працює в одному з театрів на Бродвеї. Ось уже два роки Айвен готує свою нову п'єсу, прем'єра вистави за якою має відбутися незабаром. Айвен із передчуттям очікує цього дня, коли актори вийдуть на сцену, а публіка захоплено аплодуватиме. Однак саме в цей час від нього йде улюблена дружина, залишивши Айвена з п'ятьма дітьми, четверо з яких є її дітьми від попередніх шлюбів.
До цієї неприємності додається ще й небажання продюсерів ставити п'єсу, на розробку якої у Айвена пішло багато часу і сил. Айвену конче треба, щоб прем'єра п'єси відбулася, адже йому необхідні гроші, щоб дбати про дітей: купувати їжу, одяг, оплачувати комунальні рахунки та різні гуртки для дітей. До всього іншого сама п'єса не така вже й хороша і має безліч недоробок, над якими варто «попотіти», що практично приводить до відчаю бідного сценариста.
Перший кадр з фільму Автора! Автора! Другий кадр з фільму Автора! Автора! Третій кадр з фільму Автора! Автора! Четвертий кадр з фільму Автора! Автора! П'ятий кадр з фільму Автора! Автора! Шостий кадр з фільму Автора! Автора!

Дивитися онлайн "Автора! Автора!" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Автора! Автора!