Джек-стрибунець

Jumpin' Jack Flash
Джек-стрибунець
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Джек-стрибунець"

Головна героїня комедійного трилера «Джек-стрибунець» — ексцентрична та весела Террі Дуллітл працює в одному з банків Нью-Йорка, де виконує роботу програміста, який здійснює грошові перекази за допомогою комп'ютерної мережі. Але в робочий час Террі часто любить потішитися з колегами переглядами різноманітних відеороликів, починаючи від аеробіки, закінчуючи телесеріалами, що випадково транслюються на її моніторі. Нудна і одноманітна робота зовсім не личить життєрадісній оптимістці Террі, тому при здійсненні сумних грошових переказів вона примудряється жартувати з партнерами, за що часто отримує догану від начальника.
Але одного разу Террі отримує зашифроване послання від англійського секретного агента, який потрапив у халепу. За допомогою послань таємничий агент, який називає себе Джек-стрибунець, просить Террі про допомогу. Виявившись єдиною людиною, яка може врятувати Джека, Террі погоджується діяти під його чітким керівництвом, що веде до низки смішних, курйозних і навіть небезпечних пригод, яких так не вистачало в житті Террі.
Перший кадр з фільму Джек-стрибунець Другий кадр з фільму Джек-стрибунець Третій кадр з фільму Джек-стрибунець Четвертий кадр з фільму Джек-стрибунець П'ятий кадр з фільму Джек-стрибунець Шостий кадр з фільму Джек-стрибунець

Дивитися онлайн "Джек-стрибунець" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Джек-стрибунець