Кращі часи

The Best Of Times
Кращі часи
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Кращі часи"

Дванадцять років тому команда з американського футболу з містечка Бейкерсфілд виграла у місцевих гравців через безглуздк випадковість – форвард Джек Данді проґав м'яч, кинутий Ріно Гайтавером. Джек, який одружився з дочкою власника банку, зайняв там високий пост. Ріно, працюючи у своїй майстерні з ремонту автомобілів, частенько згадує той жахливий випадок, який покрив ганьбою всю команду. І ось одного разу Джек приходить до Ріно і пропонує організувати матч-реванш.
Колишні спортсмени живуть у глушині, тут нічого не відбувається, місто буквально спить, його мешканці живуть минулим, щоразу повертаючись думками в той далекий час, коли були молоді. Інтелігенту, який досі докоряє собі за той незабитий гол, вдається підняти місто з колін, і заразити його мешканців небувалим азартом. Колишні товариші, сьогодні солідні дядьки, які давно втратили фізичну форму, будуть тренуватися до знемоги, щоб вийшовши на поле, цього разу довести собі та близьким, що вони ще уххх!
Перший кадр з фільму Кращі часи Другий кадр з фільму Кращі часи Третій кадр з фільму Кращі часи Четвертий кадр з фільму Кращі часи П'ятий кадр з фільму Кращі часи Шостий кадр з фільму Кращі часи

Дивитися онлайн "Кращі часи" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Кращі часи