Про що фільм "Володар всесвіту"

У народі існує легенда, нібито на самому кордоні, що розділяє Світло і Темряву, збудований якийсь будинок, названий Замком сірого черепа. Протягом багатьох століть мерзотні темні сили прагнули захопити цю будівлю, адже, судячи з усього, той, хто повноцінно її контролюватиме, буде винагороджений надзвичайною міццю, автоматично перетворившись на володаря всього Всесвіту.
Одного разу спритний винахідник на ім'я Гвілдор розробив унікальний космічний ключ, що дає можливість безперешкодно проникати в будь-які куточки світу. Однак підлій Зло-Лін вдалося хитрістю викрасти неймовірний винахід.
Згодом шахрайка передала свою знахідку впливовому, вкрай мстивому імператору Скелетору, що послужило каталізатором сумних подій, коли армія Темряви зуміла вторгнутися у вказаний Замок.
На щастя, Гвілдор встиг вчасно запастися запасним ключем, передавши його безстрашному Хі-Мену. Головний герой в останній момент встигає активувати артефакт, що допомогло йому в компанії вірних приятелів опинитися на якійсь дивовижній блакитній планеті, відомій як Земля. Однак під час перенесення магічний предмет загубився, що призвело до непередбачених труднощів.
Перший кадр з фільму Володар всесвіту Другий кадр з фільму Володар всесвіту Третій кадр з фільму Володар всесвіту Четвертий кадр з фільму Володар всесвіту П'ятий кадр з фільму Володар всесвіту Шостий кадр з фільму Володар всесвіту

Дивитися онлайн "Володар всесвіту" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Володар всесвіту