Крокодил / Дика тварина

Rogue
Крокодил / Дика тварина
Оцініть фільм
(0 голосів)
0

Про що фільм "Крокодил / Дика тварина"

Хижа тварина крокодил є напівводною істотою, яка живе як на суші, так і у воді, що значно спрощує полювання. Свою здобич він може заковтнути цілком і потім переварювати. Вважається, що крокодил не нападає на здобич, яка більша за нього, але в світі було безліч випадків нападів на людину. Звичайно в сучасному світі, який давно оснащений різними технологічними пристосуваннями. що полегшують життя, в своєму місті, кварталі, будинку або квартирі людина - цар, володар, навіть супергерой, здатний одним кліком мишки зробити дуже багато.
Однак, в світі дикої природи людина може виявитися здобиччю і всі технології будуть марні в боротьбі з цим хижаком. Так, група туристів вирушає в подорож по незвіданих районах Австралії, які вражають своєю красою і незайманою природою. Пливучи річкою на човні туристи і подумати не могли, що величезний крокодил почне атакувати їх. Хижак заганяє мандрівників в пастку з метою гарненько поїсти. Чи зможе хоч хтось вижити?
Перший кадр з фільму Крокодил / Дика тварина Другий кадр з фільму Крокодил / Дика тварина Третій кадр з фільму Крокодил / Дика тварина Четвертий кадр з фільму Крокодил / Дика тварина

Дивитися онлайн "Крокодил / Дика тварина" українською мовою

Твій відгук до фільму
Написати коментар
Інформація
Відвідувачі, які знаходяться у групі Гості, не можуть залишати коментарі до цієї публікації.
Усього коментарів 0
KinoMisto » Фільми » Крокодил / Дика тварина